
Magyar Nemzet
Gasztro & Utazás
Fergeteges gasztro-buli keretében adták át a Dining Guide idei díjazottjainak az elismerő okleveleket
Szerző nélküli cikk
2025. június 17. 13:34
Az étteremkalauzok több funkciót is betöltenek: rangsoraikkal jobb teljesítményre sarkalják a vendéglátóegységeket, orientálják, edukálják mind a szakmát, mind a közönséget, ugyanakkor segítenek eligazodni a fogyasztóknak a vendéglátás dzsungelében.
MI összefoglaló
"A Dining Guide idei díjátadója a Várkert Bazárban került megrendezésre, ahol több mint 500 vendéglátóhely közül választották ki a legjobbakat. Számos kategóriában osztottak díjakat, például az év pizzája, ifjú séftehetség, az év szerethető étterme és fenntartható étterem kategóriákban. A díjazottak között szerepelnek Michelin csillagos helyek, valamint új és ismert séfek, akik jelentős szerepet töltenek be a hazai gasztronómiában. Az eseményt gasztronómiai bemutatók követték, ahol a díjazott étk"
Hangulat:
Pozitív (88%)
Érzelmi töltet:
öröm
Személyek:
Rókusfalvy Pál
Széll Tamás
Szulló Szabina
Giorgio Cavicchiolo
Akács István
Pesti István
Rácz Jenő
Koppány Levente
Tóth Szilárd
Kaszás Kornél
Tiago Sabarigo
Bicsár Attila
Hack Barnabás
Molnár Márk
Wolfgang Puck
Szántó István
Tóth Keve
Becker Gábor
Kiss Ferenc
Molnár B. Tamás
Harmath Csaba
Dudás testvérek
Jókuti András
Barna Ádám
Sárközy Ákos
Erdei János
Cseh Szilamér
Tetsu Yahagi