Origo

Gasztro & Utazás

Ismét körbeette a Balatont a Magyar Konyha – itt lehet a legjobb ételeket kapni a tónál

Origo

2025. július 1. 19:07

A Magyar Konyha magazin Balatoni Gasztrokalauza 2025-ben 13. alkalommal foglalja össze, hogy hol és mit érdemes enni a Balatonnál, melyik pincészetnél a legkiválóbbak a balatoni borok, de a kiadvány a legkülönlegesebb helyi termelőket is bemutatja. A 323 ínyenc tipp között több új vendéglátóhely is kéri az olvasók figyelmét, de van olyan étterem is, amely az idén kimaradt a kötetből. Vinkó József, a Magyar Konyha főszerkesztője azt mondta: az elmúlt években kialakult a Balatoni régió gasztronómiája, amely semmi máshoz nem hasonlítható. A Balatoni Gasztrokalauz a július-augusztusi Magyar Konyha magazinhoz csomagolva kapható az újságárusoknál.

A teljes cikk

Hasonló cikkek