
Pénzcentrum
Gazdaság & Pénzügy
Hasítanak a hazai csúcséttermek: szép hasznot hozott a konyhára Sárközi Ákos, Rácz Jenő főzőtudománya?
Pénzcentrum
2025. június 21. 06:42
Válságállóbbak, vagy éppen sérülékenyebbek a hazai topéttermek, mint egy átlagos vendéglátóhely? Mutatjuk, melyik fine dining hely zárta veszteséggel a múlt évet.
MI összefoglaló
"A magyar vendéglátóiparban jelentős csökkenés tapasztalható működő helyek számában, azonban a csúcséttermek között több egység eredményesen zárta 2024-et, miközben néhány étterem veszteséggel működött. A Dining Guide TOP10+2 éttermeinek többsége Michelin-csillagos, és az üzleti eredmények nagy eltéréseket mutatnak a céghálózatok komplex működése miatt. A szakmai elismertség és az üzleti siker nem mindig jár kéz a kézben a fine dining szektorban."
Hangulat:
Semleges (55%)
Érzelmi töltet:
semleges