
Telex
Gasztro & Utazás
Tudja, hogyan fogod megszeretni a zellert
Ács Bori
2025. június 20. 15:55
Albrecht Tamás most Pest belvárosában, a Cabrioban főz, a kereteket elengedve, az alapanyagból kiindulva találja meg minden zöldségnek a legjobban szerethető oldalát. Étteremajánló.
MI összefoglaló
"Albrecht Tamás a budapesti Cabrio étteremben a kistányéros fogásokra fókuszál, ahol a szezonális alapanyagokat, például a zellert szokatlan, ízletes módon készíti el, hogy az emberek megkedveljék az egyes zöldségeket. Az étterem fenomenális ízvilágot kínál egyszerű, mégis kreatív ételekkel, melyek az alapanyagok természetes ízét hangsúlyozzák, és a magas és középmagas gasztronómia közötti átmenetet jelentik. Az étterem hangsúlyos elemei közé tartoznak a frissebb tavaszi ízek, mint például a sült"
Hangulat:
Pozitív (80%)
Érzelmi töltet:
izgalom